Arseus bestelt twee Ethernet-verbindingen met geavanceerde fallback functionaliteit

Het beursgenoteerde Arseus, gespecialiseerd in de ontwikkeling, de verkoop en de distributie van verzorgingsproducten en -diensten bestemd voor professionele klanten in de gezondheidssector, heeft een tweetal Ethernet-verbindingen bij DataWeb besteld. Deze Ethernet-over-Koper verbindingen met symmetrische snelheden voorzien Arseus van snelle en betrouwbare verbindingen met het internet. Bovendien zijn deze Ethernet-oplossingen uitgevoerd met de geavanceerde fallback functionaliteit. Het voordeel van deze techniek is, dat mochten deze Ethernet-over-Koper toepassingen onverhoopt uitvallen ondanks de zeer hoge beschikbaarheid van 99,9%, deze volledig automatisch overschakelen op de back-upverbinding. Zo blijft Arseus altijd online.

Over Arseus
Het beursgenoteerde Arseus is gespecialiseerd in de ontwikkeling, de verkoop en de distributie van verzorgingsproducten en -diensten bestemd voor professionele klanten in de gezondheidssector (artsen, apothekers, tandartsen, ziekenhuizen, verpleegtehuizen, enz.). De omzet per product- en dienstenfamilie wordt als volgt onderverdeeld:

  • Tandheelkundige producten en diensten (38,9%; Dental): stoelen, apparatuur voor 3D-beeldvorming, apparatuur voor het wit maken van tanden, implantaten, metalen componenten, diensten op het gebied van installatie, serviceonderhoud en reparatie;
  • Farmaceutische producten en diensten (34,9%; Fagron): farmaceutische formules, grondstoffen en preparaten, diensten op het gebied van het voorbereiden van farmaceutische samenstellingen voor rekening van derden, enz.;
  • Medische producten (17,1%; Medical): ziekenhuisbedden, rolstoelen, diagnosemateriaal, chirurgisch materiaal, enz.;
  • IT-producten en -diensten (9,1%; Corilus): computersoftware (analyse van diagnoseresultaten, patiëntenbeheer, factureringsbeheer, enz.), diensten op het gebied van ontwerp, installatie en serviceonderhoud van informatiesystemen, enz.

De geografische verdeling van de omzet is als volgt: België en Luxemburg (43,9%), Nederland (32,1%), Duitsland en Oostenrijk (13,7%), Frankrijk (4,4%), Zwitserland (3,6%), Spanje en Portugal (2,3%).

Ga naar overig nieuws >>

Verbindingen

Ethernet.nl

Postbus 93464
2509 AL Den Haag
Zwartelaan 27
2271 BR Voorburg
T: 070 381 9218
F: 070 383 5168

© 1994 - 2019 Ethernet.nl