Chat with us, powered by LiveChat

DataWeb levert Ethernet met geavanceerde fallback functionaliteit aan adidas

DataWeb heeft aan adidas een Ethernet-verbinding geleverd. Deze Ethernet-over-Koper verbinding met symmetrische snelheden voorziet het hoofdkantoor voor de gehele Benelux van adidas in Amsterdam van een snelle en betrouwbare verbinding met het internet. Bovendien is deze Ethernet-oplossing uitgevoerd met de geavanceerde fallback functionaliteit. Het voordeel van deze techniek is, dat mocht deze Ethernet-over-Koper toepassing onverhoopt uitvallen ondanks de zeer hoge beschikbaarheid van 99,9%, deze volledig automatisch overschakelt op de back-upverbinding. Zo blijft adidas altijd online.

Over adidas
Al meer dan 80 jaar maakt de adidas Group deel uit van de sportwereld op elk niveau en levert het state-of-the-art schoeisel, kleding en toebehoren. Vandaag de dag is de adidas Group wereldleider in de sportmerk industrie en biedt het een brede portefeuille van sportproducten aan. De producten van de adidas Group zijn beschikbaar in vrijwel elk land van de wereld. De strategie is eenvoudig: adidas versterkt onophoudelijk de merken en producten om zo de concurrentiepositie en financiële prestaties te verbeteren.

adidas: Schoeisel, kleding en toebehoren
Reebok: Schoeisel, kleding en toebehoren
TaylorMade-adidas Golf: Golfmateriaal: metalwoods, irons putters, golfballen, schoeisel, kleding en toebehoren

De activiteiten van het bedrijf en zijn meer dan 150 dochterondernemingen worden geleid vanuit het hoofdkwartier van de adidas Group in Herzogenaurach, Duitsland.

De strategische bedrijfseenheden Running, Soccer en Tennis, evenals het centrum voor Research and Development zijn eveneens in Herzogenaurach gevestigd.

Op 31 december 2006 telde de adidas Group in totaal 26.376 medewerkers wereldwijd.

Ga naar overig nieuws >>

Verbindingen

Ethernet.nl

Postbus 93464
2509 AL Den Haag
Zwartelaan 27
2271 BR Voorburg
T: 070 381 9218
F: 070 383 5168

© 1994 - 2024 Ethernet.nl