Chat with us, powered by LiveChat

DataWeb heeft een tweede Ethernet-over-Glasvezel-verbinding geleverd aan Innoseeds ten behoeve van de vestiging in Zeeland.

Innoseeds was hiervoor al klant bij DataWeb met eveneens een glasvezelverbinding op het hoofdkantoor in Vlijmen. Deze verbinding met symmetrische en gegarandeerde bandbreedtes wordt door Innoseeds gebruikt voor de rechtstreekse verbinding met het moederbedrijf DLF Trifolium in Denemarken. Hierover voert Innoseeds de Citrixomgeving met de hoofdserver aldaar.

Over Innoseeds
Innoseeds is gespecialiseerd in de veredeling, productie, marketing en verkoop van graszaden. Naast graszaden worden ook zaden van groenbemestingsgewassen en maïs verkocht. Innoseeds werkt met uiterst moderne research & development faciliteiten ter ontwikkeling en beproeving van nieuwe rassen van voeder- en recreatiegrassen. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid beproevingsnetwerk voor maïs en groenbemestinggewassen.

Innoseeds is al meer dan 100 jaar actief in de zaaizaadindustrie en heeft een uitstekende staat van dienst op het gebied van rassenontwikkeling en de productie en verkoop van kwaliteitszaden.

Sinds 2003 maakt Innoseeds deel uit van het Deense DLF-Trifolium, de wereldmarktleider in graszaden met vestigingen over de hele wereld. Op het gebied van de veredeling van nieuwe grasrassen wordt nauw samengewerkt met het Deense moederbedrijf. Middels veredeling en toepassing van moderne selectietechnieken, welke deels in het laboratorium worden uitgevoerd, werken we aan innovatieve producten voor de toekomst. Het resultaat van deze investeringen is een breed assortiment van toprassen voor de lokale en internationale markten.

Kwaliteitzorg speelt een cruciale rol binnen alle onderdelen van ons bedrijf. Een team van specialisten draagt binnen Innoseeds zorg voor de uitvoering van alle activiteiten gericht op het handhaven van hoge kwaliteitsnormen voor zowel de producten als voor de interne en externe processen van het bedrijf.

Innoseeds heeft ruim 130 medewerkers in vaste dienst en opereert in Nederland vanuit drie verschillende vestigingen.

Ga naar overig nieuws >>

Verbindingen

Ethernet.nl

Postbus 93464
2509 AL Den Haag
Zwartelaan 27
2271 BR Voorburg
T: 070 381 9218
F: 070 383 5168

© 1994 - 2024 Ethernet.nl