Chat with us, powered by LiveChat

DataWeb levert zakelijk glasvezel aan RealNetworks

DataWeb heeft voor RealNetworks een Ethernet-verbinding gerealiseerd. Deze Ethernet-over-Glasvezel-verbinding met symmetrische snelheden voorziet RealNetworks van een snelle en betrouwbare verbinding met het internet.


Over RealNetworks

In 1995 plaveide RealNetworks de eerste weg voor de gehele Internet Media-industrie en blijft de exponentiële groei daarvan vandaag de dag nog steeds voeden.

Omdat het oorspronkelijke internet gebouwd werd om uitsluitend tekst gebaseerde informatie te verwerken, en niet voor allerlei audio-, video- en andere uitgebreide mediatoepassingen, voorzag RealNetworks de behoefte aan specifieke oplossingen die de verwezenlijking, levering en consumptie van media via het internet kunnen verwerken. Dat inzicht bracht RealNetworks tot het uitvinden en het in 1995 tot het op de markt zetten van RealPlayer en RealAudio.

Vandaag de dag is RealNetworks een vooraanstaande uitgever van digitale mediadiensten en software, zoals Rapsodie, RealArcade en RealPlayer. Consumenten gebruiken de diensten en software van RealNetworks voor het zoeken, spelen en kopen van allerlei uitgebreide mediatoepassingen, maar ook voor het gebruiken van gratis applicaties, met inbegrip van muziek, video’s, spelletjes en beheerssoftware. Omroepen, netwerkexploitanten, mediabedrijven en verschillende ondernemingen gebruiken de producten en diensten van RealNetworks eveneens voor het leveren van digitale content voor Pc’s, mobiele telefoons en andere consumentenelektronica.

In 2006 neemt RealNetworks het Nederlandse en in Eindhoven gevestigde Zylom over. Zylom heeft dan ruim vijftig medewerkers. De bedrijfsnaam Zylom wordt omgedoopt in RealGames, echter de productnaam Zylom blijft wel gehandhaafd.

Op het drukste moment van de week, de zondagavond, spelen ongeveer honderdduizend mensen tegelijkertijd één van de gratis en betaalde online spellen van RealGames. Gemiddeld is dat aantal zestigduizend. De sites trekken vijf miljoen unieke bezoekers per maand. Daarvan komt dertig procent uit Nederland, een kwart uit Duitsland, twintig procent uit Frankrijk en 15 procent uit Engeland.

Ga naar overig nieuws >>

Verbindingen

Ethernet.nl

Postbus 93464
2509 AL Den Haag
Zwartelaan 27
2271 BR Voorburg
T: 070 381 9218
F: 070 383 5168

© 1994 - 2024 Ethernet.nl