Chat with us, powered by LiveChat

DataWeb ontvangt glasvezelopdracht met geavanceerde fallback functionaliteit van RendeMM

DataWeb heeft van RendeM de opdracht ontvangen een Ethernetverbinding te realiseren. Deze Ethernet-over-Glasvezel verbinding met symmetrische snelheden van 50 Mbit/s voorziet het kantoor van RendeM in Houten van een snelle en betrouwbare verbinding met het internet. Bovendien is deze Ethernetoplossing uitgevoerd met de geavanceerde fallback functionaliteit. Het voordeel van deze techniek is, dat mocht deze Ethernet-over-Glasvezel toepassing onverhoopt uitvallen ondanks de zeer hoge beschikbaarheid van 99,9%, deze volledig automatisch overschakelt op de back-upverbinding. Zo blijft RendeM altijd online.

Over RendeM
Gespecialiseerde retailautomatisering is vandaag de dag een onmisbaar hulpmiddel om zo efficiënt en effectief mogelijk te kunnen werken. RendeM legt zich al jaren toe op het ontwikkelen van software voor de retail. RendeM biedt niet alleen beproefde automatisering op het gebied van HRM en managementinformatie, maar levert ook doordachte oplossingen voor vraagstukken die écht specifiek zijn voor de wereld van winkels en winkelketens. Daarbij kijkt RendeM niet alleen naar het hier en nu, maar ook naar de rendement op de langere termijn.
De software van RendeM stelt de ondernemer in staat het potentieel van hun keten of winkel(s) optimaal te benutten, in de vorm van maximaal rendement. Daarmee vormt RendeM software met recht het hart van de retail.

Ga naar overig nieuws >>

Verbindingen

Ethernet.nl

Postbus 93464
2509 AL Den Haag
Zwartelaan 27
2271 BR Voorburg
T: 070 381 9218
F: 070 383 5168

© 1994 - 2024 Ethernet.nl