Chat with us, powered by LiveChat

DataWeb ontvangt glasvezelorder College Hageveld

DataWeb heeft van College Hageveld in Heemstede de opdracht ontvangen om glasvezel te leveren. Deze Ethernet-over-Glasvezel-verbinding met symmetrische snelheden voorziet College Hageveld van een snelle en betrouwbare verbinding met het internet.

Bovendien wordt deze Ethernet-oplossing uitgevoerd met de geavanceerde fallback functionaliteit. Het voordeel van deze techniek is, dat mocht deze Ethernet-over-Glasvezel toepassing onverhoopt uitvallen ondanks de zeer hoge beschikbaarheid van 99,9%, deze volledig automatisch overschakelt op de back-upverbinding. Zo blijft het College Hageveld altijd online.

Over College Hageveld
Atheneum Hageveld is gehuisvest in een gebouw dat voorheen een seminarie herbergde. Het is een sfeervol monumentaal gebouw dat wordt omzoomd door veel groen. Ook de sportvelden liggen rondom de school.

De geschiedenis van de school begint in 1817. Sinds 1923 is College Hageveld gevestigd op de huidige locatie. Onder de 3,5 kilometer lange dakgoot van het gebouw werken ongeveer 1340 atheneumleerlingen en 135 medewerkers.

College Hageveld is het enige zelfstandige atheneum dat Nederland telt. Het atheneum is een zesjarige opleiding en is opgebouwd uit een onderbouw (klas 1,2,3) en een bovenbouw (klas 4,5,6). In de onderbouw vindt de basisvorming plaats en in de bovenbouw de tweede fase. De eerste klas vormt hierbij het brugjaar tussen basisschool en voortgezet onderwijs. Na een proefperiode voor elke brugklasleerling kan Latijn vanaf de tweede klas als keuzevak in het examenpakket opgenomen worden.

Ga naar overig nieuws >>

Verbindingen

Ethernet.nl

Postbus 93464
2509 AL Den Haag
Zwartelaan 27
2271 BR Voorburg
T: 070 381 9218
F: 070 383 5168

© 1994 - 2024 Ethernet.nl