DataWeb ontvangt glasvezelorder Adelbert College Wassenaar

DataWeb heeft van het Adelbert College in Wassenaar de opdracht ontvangen om glasvezel te leveren. Deze Ethernet-over-Glasvezel-verbinding met symmetrische snelheden voorziet het Adelbert College van een snelle en betrouwbare verbinding met het internet.

Bovendien wordt deze Ethernet-oplossing uitgevoerd met de geavanceerde fallback functionaliteit. Het voordeel van deze techniek is, dat mocht deze Ethernet-over-Glasvezel toepassing onverhoopt uitvallen ondanks de zeer hoge beschikbaarheid van 99,9%, deze volledig automatisch overschakelt op de back-upverbinding. Zo blijft het Adelbert College altijd online.

Over het Adelbert College
Het Adelbert College is een katholieke school waar iedereen welkom is, ongeacht herkomst, geloofsovertuiging en mening.

Het Adelbert College is rustig gelegen in het noorden van Wassenaar. De school is ook uitstekend bereikbaar over veilige fietspaden vanuit de omliggende gemeenten. Het Adelbert College beschikt over een nieuw ruimtelijk en licht gebouw met moderne leerruimtes, een sporthal en theater. Op het Adelbert College wordt vanaf de brugklas gymnasiaal onderwijs gegeven.

Het Adelbert College heeft een duidelijk eigen cultuur en is sterk qua sfeer, hetgeen wordt onderstreept door een open houding van de medewerkers naar de leerlingen en van de leerlingen naar de medewerkers, zonder dat daarbij de verhoudingen uit het oog worden verloren.

Ga naar overig nieuws >>

Verbindingen

Ethernet.nl

Postbus 93464
2509 AL Den Haag
Zwartelaan 27
2271 BR Voorburg
T: 070 381 9218
F: 070 383 5168

© 1994 - 2018 Ethernet.nl