Fintage House verruilt koper voor glasvezel

DataWeb heeft van Fintage House de opdracht ontvangen om hun zetel in Leiden over te zetten op Ethernet-over-Glasvezel. Deze snelle en betrouwbare DataWeb Ethernet Internet-oplossing gebruiken zij voor verschillende internettoepassingen.

Bovendien wordt deze nieuwe Ethernet-oplossing uitgevoerd met de geavanceerde fallback functionaliteit. Het voordeel van deze techniek is, dat mocht deze Ethernet-over-Glasvezel toepassing onverhoopt uitvallen ondanks de zeer hoge beschikbaarheid van 99,9%, deze volledig automatisch overschakelt op de back-upverbinding. Zo blijft Fintage House altijd online.

DataWeb had al eerder naar grote tevredenheid van Fintage House een 10 Mbit/s DataWeb Ethernet-over-Koper Internet-verbinding geleverd. Deze wordt nu vervangen door glasvezel met behoud van dezelfde vaste IP-adressen. Kortom, Fintage House behoeft hiervoor niet om te nummeren, met alle gemakken van dien.

Over Fintage House
Fintage House is de houdstermaatschappij van een aantal dochterondernemingen, voornamelijk in Nederland. De groep verleent (financiële) diensten aan de audiovisuele, gedrukte en overige media, maar ook aan de sport- en de mode-industrie. Tevens produceert, vervaardigt en begeleidt de groep bioscoopfilms, documentaires, reclamefilms en televisie-, muziek- en videoproducties. Verder beheert de groep de auteursrechten, royalties en de licenties hiervoor.

Ga naar overig nieuws>>

Verbindingen

Ethernet.nl

Postbus 93464
2509 AL Den Haag
Zwartelaan 27
2271 BR Voorburg
T: 070 381 9218
F: 070 383 5168

© 1994 - 2018 Ethernet.nl