Chat with us, powered by LiveChat

Gemeente Veenendaal verruilt koper voor glasvezel

DataWeb heeft van de gemeente Veenendaal de opdracht ontvangen om hun huidige Ethernet-over-Koper-verbinding over te zetten op Ethernet-over-Glasvezel. Deze verbinding met symmetrische en gegarandeerde bandbreedtes gebruikt de gemeente Veenendaal voor een hoge capaciteits- en betrouwbaarheidsverbinding van het gemeentehuis met het internet. De gemeente kan hierdoor allerlei applicaties aanbieden aan haar inwoners.

DataWeb had al eerder naar grote tevredenheid van de gemeente Veenendaal een DataWeb Ethernet-over-Koper Internet-verbinding geleverd. Deze wordt nu vervangen door glasvezel met behoud van dezelfde IP-adressen. Kortom, de gemeente Veenendaal hoeft hiervoor verder niets meer om te nummeren, met alle gemakken van dien.

Over gemeente Veenendaal
De gemeente Veenendaal is een bruisende gemeente in het hart van Nederland, aan de zuidoostkant van de provincie Utrecht. Ruim 61.000 inwoners, 2.524 bedrijven, 553 winkels en talrijke andere publieksvoorzieningen zorgen ervoor dat Veenendaal voortdurend in beweging blijft. Aan die ontwikkeling komt voorlopig geen einde. Veenendaal schommelt rond de 52e plaats op de inwonersranglijst van de gemeenten in Nederland.

Ga naar overig nieuws>>

Verbindingen

Ethernet.nl

Postbus 93464
2509 AL Den Haag
Zwartelaan 27
2271 BR Voorburg
T: 070 381 9218
F: 070 383 5168

© 1994 - 2024 Ethernet.nl