JVC bestelt glasvezel met Ethernet-over-DSL back-upoplossing

DataWeb heeft van JVC de opdracht ontvangen om glasvezel te leveren op het nieuwe hoofdkantoor in Uithoorn. Deze Ethernet-over-Glasvezel-verbinding met symmetrische snelheden voorziet JVC van een snelle en betrouwbare verbinding met het internet.

Deze Ethernet Internet-oplossing wordt eveneens uitgevoerd met de geavanceerde back-upfunctionaliteit, DataWeb Redundantie genaamd. Het voordeel van deze back-upverbinding is, dat mocht de Ethernet-verbinding onverhoopt uitvallen (ondanks de zeer hoge beschikbaarheid van 99,9%), deze direct volledig automatisch overschakelt op de back-upverbinding met behoud van de dezelfde IP-adressen. JVC heeft bij de keuze van de back-upverbinding gekozen voor de Ethernet-over-DSL-verbinding. Dit is een compleet nieuwe verbinding, welke DataWeb nog maar kort voert in haar productportfolio. Het voordeel van deze Ethernet-over-DSL-oplossing is dat deze, in tegenstelling tot een ADSL-verbinding, meer upload dan 1 Mbit/s mogelijk maakt. Op deze manier blijft JVC altijd online.
 

Over JVC
JVC werd in 1927 opgericht in Yokohama in Japan als de vestiging van het Amerikaanse bedrijf Victor Talking Machine Company. Als bedrijf dat oorspronkelijk fonografen maakte, bood JVC van begin af aan een zeldzame combinatie: productie van hardware én software. Zo werd de eerste grammofoonplaat door JVC geperst. Later ontwikkelde JVC zich als een belangrijke technische innovator in de audiovisuele sector. De eerste VHS videorecorder ter wereld is hier een goed voorbeeld van.

Kenjiro Takayanagi, de vader van de televisie, slaagde in 1926, als eerste ter wereld er in, een beeld te projecteren op een kathodestraalbuis.

Tijdens zijn werk voor JVC deed hij onder andere mee aan de commerciële ontwikkeling van de kleurentelevisie en het helical scan systeem met twee koppen. (Het basisprincipe van de moderne videorecorder).

Na het produceren van de eerste Victorola-fonograaf in 1930 ging de ontwikkeling bij JVC door met het persen van de eerste singles in Japan.

Ook werd de eerste stereogrammofoon geperst door JVC in Japan. Dit alles droeg bij aan de realistische weergave van geluidsbronnen door middel van apparatuur en geluidsdragers. Daarna heeft JVC er voor kunnen zorgen dat het geluid de luisteraar direct aanspreekt door middel van een DD luidspreker. Deze luidspreker weergaf een omhullend geluidsveld en bood ruime plaatsingsmogelijkheden. Ook zijn er technieken ontwikkeld om het geluid te verbeteren, zoals het digitale K2 systeem.

In 1976 ontwikkelde JVC de eerste VHS-videorecorder en deze werd uiteindelijk de algemeen geaccepteerde norm voor video. JVC ontwikkelde vervolgens de D-VHS videorecorder met conventionele VHS. Deze kon grote digitale films opslaan tegen relatief lage kosten. Dit en de recorders die bestonden uit een combinatie van HDD recorder en een S-VHS recorder in één apparaat, zijn slechts enkele voorbeelden van de ontwikkelingen op video entertainment.
In 1994 ontwikkelde JVC ’s werelds kleinste en lichtste high definition camera.

En vanaf dit moment zijn de ontwikkelingen op het gebied van entertainment sterk toegenomen. Zo kwam JVC in 1996 met de kleinste en lichtste digitale videocamera. In 2002 kwam de introductie van de plasmaschermen en in 2004 de introductie van de Hard Disk Camcorder “Everio”. De Everio is tot aan vandaag een bekend product van JVC en het is dan ook uitgebreid met onder andere Full HD en Dual SD card slot.

Daarnaast heeft JVC ook de 3D geïntroduceerd in de camera en heeft met de GS-TD1 een nieuwe wereld geopend in het entertainment.

Ga naar overig nieuws >>

Verbindingen

Ethernet.nl

Postbus 93464
2509 AL Den Haag
Zwartelaan 27
2271 BR Voorburg
T: 070 381 9218
F: 070 383 5168

© 1994 - 2019 Ethernet.nl