Chat with us, powered by LiveChat

Mojo Concerts verruilt koper voor glasvezel

DataWeb heeft Mojo Concerts, de grootste en bekendste concertorganisator van Nederland, overgezet op Ethernet-over-Glasvezel ten behoeve van hun zetel in Delft. Deze snelle en betrouwbare DataWeb Ethernet Internet oplossing gebruiken zij voor verschillende internettoepassingen.

Bovendien is deze Ethernet-oplossing nu uitgevoerd met de geavanceerde fallback functionaliteit. Het voordeel van deze techniek is, dat mocht deze Ethernet-over-Glasvezel toepassing onverhoopt uitvallen ondanks de zeer hoge beschikbaarheid van 99,9%, deze volledig automatisch overschakelt op de back-upverbinding. Zo blijft Mojo Concerts altijd online.

DataWeb had al eerder naar grote tevredenheid van Mojo Concerts een 20 Mbit/s DataWeb Ethernet-over-Koper Internet-verbinding geleverd. Deze is nu vervangen door glasvezel met behoud van dezelfde vaste IP-adressen. Kortom, Mojo Concerts hoefde hiervoor niet om te nummeren, met alle gemakken van dien.

Over Mojo Concerts
Mojo Concerts is de grootste en bekendste concertorganisator van Nederland. Van de Red Hot Chili Peppers en Madonna tot U2 en Robbie Williams. Van het ‘North Sea Jazz Festival’ tot ‘A Campingflight to Lowlands Paradise’. Van de Amsterdam Arena tot 013 in Tilburg. Iedereen heeft dankzij Mojo wel eens een onvergetelijke avond gehad.

Mojo organiseert ieder jaar tussen de 120 en 150 concerten waar ruim 1,2 miljoen bezoekers op af komen. Mojo begon in 1970 met Kralingen, het eerste grote popfestival in Nederland. Dit Europese ‘Woodstock’ trok in drie dagen 130.000 bezoekers. Ook daarna was Mojo verantwoordelijk voor verschillende mijlpalen in de Nederlandse (pop)geschiedenis; zo was Bob Dylan in de Kuip in 1978 bijvoorbeeld het eerste Nederlandse stadionconcert. Vanaf 1993 organiseert Mojo jaarlijks het Lowlandsfestival, een ‘campingflight’ met een unieke mix van rock, dance, theater, film en entertainment.

Al meer dan 35 jaar verzorgt Mojo de meest uiteenlopende concerten en een breed scala aan festivals zoals 5 Days Off, Two Sevens Splash en Fields of Rock. Mojo volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet en blijft innovatief, zowel in programmering als bij de ontwikkeling van publieksvoorzieningen.

Mojo Concerts is tevens verantwoordelijk voor het boeken van artiesten in het Nederlandse clubcircuit, bijvoorbeeld in zalen als Paradiso, de Melkweg, Tivoli, 013, de Effenaar, Nighttown en het Paard. Concerten van artiesten waarvoor Mojo de boeking heeft verzorgd vind je onderaan de homepage onder het kopje Clubcircuit.

Mojo Concerts is onderdeel van Live Nation, een Amerikaans concern dat zich richt op live entertainment. Live Nation organiseert op jaarbasis 33.000 events en produceert diverse tournees van wereldsterren als Madonna, The Rolling Stones en Coldplay.

Ga naar overig nieuws>>

Verbindingen

Ethernet.nl

Postbus 93464
2509 AL Den Haag
Zwartelaan 27
2271 BR Voorburg
T: 070 381 9218
F: 070 383 5168

© 1994 - 2024 Ethernet.nl