Chat with us, powered by LiveChat

Ook de Dopingautoriteit kiest voor DataWeb

DataWeb heeft van de Dopingautoriteit de opdracht ontvangen een Ethernet-verbinding te realiseren. Deze Ethernet-over-Koper verbinding met symmetrische snelheden voorziet het kantoor van de Dopingautoriteit in Capelle aan den IJssel van een snelle en betrouwbare verbinding met het internet.

In Capelle aan den IJssel kampt men met een lage beschikbaarheid van DSL. De reden hiervan is de grote afstand tot de wijkcentrale. DataWeb Ethernet is minder afhankelijk van de afstand tot de wijkcentrale en maakt hierdoor hogere bandbreedtes mogelijk.

Bovendien is deze Ethernet-oplossing uitgevoerd met de geavanceerde fallback functionaliteit. Het voordeel van deze techniek is, dat mocht deze Ethernet-over-Koper toepassing onverhoopt uitvallen ondanks de zeer hoge beschikbaarheid van 99,9%, deze volledig automatisch overschakelt op de back-upverbinding. Zo blijft de Dopingautoriteit altijd online.

Over Dopingautoriteit
De Dopingautoriteit is dé onafhankelijke anti-dopingorganisatie in Nederland. De missie van de Dopingautoriteit is het realiseren van een dopingvrije sport in Nederland, want sport is te mooi voor doping. Zij doet dat in opdracht van de overheid (ministerie van VWS) en de landelijke sport (NOC*NSF) en werkt daarbij met vele nationale en internationale organisaties samen.

De kernactiviteiten van de Dopingautoriteit zijn:

  • Het plannen en uitvoeren van dopingcontroles, inclusief resultaatmanagement;
  • Het geven van voorlichting aan topsporters en hun directe omgeving;
  • Het geven van voorlichting aan breedtesporters (m.n. fitnessers) en hun directe omgeving;
  • Het verstrekken van informatie en het geven van advies;
  • Het ontwikkelen en bewaken van de anti-dopingregelgeving;
  • Het verzamelen en (laten) uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek;
  • Het realiseren van internationale afstemming.

De Dopingautoriteit is 1 juli 2006 ontstaan uit de fusie van het Nederlands Centrum voor Dopingvraagstukken (NeCeDo) en Doping Controle Nederland (DoCoNed). De officiële naam luidt: Stichting Anti-Doping Autoriteit Nederland, kortweg de Dopingautoriteit. Door de fusie zijn de preventie- en controletaken samengevoegd, waardoor de efficiëntie en slagkracht van het anti-dopingbeleid in Nederland verbeterd zijn.

Ga naar overig nieuws >>

Verbindingen

Ethernet.nl

Postbus 93464
2509 AL Den Haag
Zwartelaan 27
2271 BR Voorburg
T: 070 381 9218
F: 070 383 5168

© 1994 - 2024 Ethernet.nl