Chat with us, powered by LiveChat

Ook UTS International kiest voor Ethernet van DataWeb

DataWeb heeft van UTS International de opdracht ontvangen een Ethernet-verbinding te realiseren. Deze Ethernet-over-Koper verbinding met symmetrische snelheden voorziet de locatie UTS International in Weesp van een snelle en betrouwbare verbinding met het internet. Deze Ethernet-oplossing wordt eveneens uitgevoerd met de geavanceerde back-up functionaliteit. Het voordeel van deze back-up verbinding is, dat mocht de Ethernet verbinding onverhoopt uitvallen (ondanks de zeer hoge beschikbaarheid van 99,9%), deze direct volledig automatisch overschakelt op de back-upverbinding met behoud van de vaste IP-adressen. Op deze manier blijft UTS International altijd online.

Over UTS International
UTS is in Nederland een landelijke verhuisorganisatie met 21 vestigingen op 33 locaties. Een betrouwbare partner die al ruim 18 jaar de toon zet op het gebied van innovatieve logistieke concepten voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. De integrale bundeling van kennis, organisatie en logistiek, dat is UTS.

Als onbetwiste leider op de wereldmarkt en onderdeel van de mondiale organisatie UTS, biedt UTS de mogelijkheid om te ervaren wat het is om in ieder land met dezelfde hartelijkheid verwelkomd en begeleid te worden. Met wereldwijd 1500 Service Centers op 6 continenten en medewerkers die alle talen spreken en de lokale cultuur begrijpen bent u bij UTS in vertrouwde handen. Via één kanaal krijgt u grenzeloze toegang tot de wereld.

Ga naar overig nieuws >>

Verbindingen

Ethernet.nl

Postbus 93464
2509 AL Den Haag
Zwartelaan 27
2271 BR Voorburg
T: 070 381 9218
F: 070 383 5168

© 1994 - 2024 Ethernet.nl