Chat with us, powered by LiveChat

Over Ethernet.nl

Ethernet.nl is een initiatief van DataWeb. DataWeb is sinds 1994 actief als onafhankelijke Internet Service Provider in de zakelijke markt. DataWeb is een flexibele organisatie met korte lijnen die sinds 1994 actief is als onafhankelijke Internet Service Provider (ISP) in de zakelijke markt. DataWeb kan zich daarom met recht tot één van de eerste internetproviders van Nederland rekenen.

Isetta's Ethernet.nl

Kenmerkend voor DataWeb is de specialisatie in datacommunicatie. Dit resulteert in een uitgebreid en gevarieerd portfolio met een breed scala aan bedrijven, overheden en non-profitinstellingen. DataWeb beschikt over eigen netwerkinfrastructuur in TeleCity1 te Amsterdam.

Kwaliteit, betrouwbaarheid, het leveren van totaaloplossingen op maat en een lange termijnrelatie met de klant, zijn de uitgangspunten van DataWeb. DataWeb is deelnemer en staat onder toezicht van de volgende organisaties:

Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit
Stichting Nationale Beheersorganisatie Internet Providers
Stichting Internet Domeinregistratie Nederland
Agentschap Telecom
RIPE NCC

DataWeb levert alle verbindingen, van welke carrier dan ook, die binnen en buiten Nederland in de grond liggen. Hierdoor kan DataWeb als onafhankelijke aanbieder bij u ter plaatse de meest gunstige verbinding selecteren. DataWeb heeft daarom altijd de beste oplossing op maat voor handen.

DataWeb gebruikt voor de verbindingen uitsluitend apparatuur van topmerken als:

Cisco Systems, Inc.                                                                
Juniper Networks
Foundry Networks


Bekijk de referenties

Verbindingen

Ethernet.nl

Postbus 93464
2509 AL Den Haag
Zwartelaan 27
2271 BR Voorburg
T: 070 381 9218
F: 070 383 5168

© 1994 - 2024 Ethernet.nl