Chat with us, powered by LiveChat

Fotoreportage realisatie DataWeb Ethernet-over-Glasvezel Bandolera

DataWeb heeft aan het Internationale damesmodemerk Bandolera een tweetal Ethernetverbindingen geleverd. Deze Ethernet-over-Glasvezel verbindingen met symmetrische en gegarandeerde snelheden voorzien Bandolera van een snelle en betrouwbare verbinding met het internet. Bovendien zijn beide Ethernetoplossingen uitgevoerd met de geavanceerde fallback functionaliteit. Het voordeel van deze techniek is, dat mocht de Ethernet-over-Glasvezel toepassing onverhoopt uitvallen ondanks de zeer hoge beschikbaarheid van 99,9%, deze volledig automatisch overschakelt op de back-upverbinding. Zo blijft Bandolera altijd online.

Hieronder treft u een aantal foto’s van de realisatie van de glasvezelverbinding ten behoeve van het Bandolera-kantoor in Rotterdam:


De dichtstbijzijnde beschikbare Main-/handhole is inmiddels opgegraven. Vanuit deze positie is men begonnen met het graven van de geul richting het punt waar de glasvezel haaks onder het asfalt van de rijweg door zal gaan. Op de achtergrond is men al bezig met het afrollen van de (lege) HDPE-buis.


Close-up van de opgegraven Main-/handhole. De deksel ligt er naast. Op deze foto is goed te zijn dat er meerdere HDPE-buizen bij de Main-/handhole binnen komen. Vanaf deze locatie zal later, zodra het gehele HDPE-traject er ligt tot aan de klantlocatie, de Fiber Optic Duct Cable door de HDPE-buis bij de klantlocatie naar binnen geblazen worden.


Close-up van de haspel met lege 40 mm HDPE-buis.


De haspel met HDPE-buis wordt op het grasveld afgerold op de juiste benodigde lengtes.


Men is aan de overkant van de rijweg begonnen met het verwijderen van de trottoirtegels waar de geul gegraven gaat worden richting de klantlocatie.


Langzaam maar zeker nadert de graafwerkzaamheden de klantlocatie. Op de achtergrond is het startpunt van de graafwerkzaamheden in het trottoir te zien ter hoogte van de haspel. Ondertussen heeft men tijdens de graafwerkzaamheden ook een op-/afrit gepasseerd.


Ter hoogte van de graafmachine zal het traject afbuigen richting de klantlocatie.


De graafwerkzaamheden vanaf het trottoir richting de klantlocatie.


De klantlocatie is inmiddels bereikt. De in de geul liggende HDPE-buis wordt via een doorvoer het pand binnengebracht.


De gegraven geul wordt weer netjes gedicht en geëgaliseerd. Hierna kan alles weer netjes bestraat worden.


Het kantoor van Bandolera op de locatie Rotterdam is nu aangesloten op de snelle en betrouwbare DataWeb Ethernet-over-Glasvezel-aansluiting met symmetrische bandbreedtes.

Ga naar de overige fotoreportages>>

<<Terug naar de Ethernet-over-Glasvezel pagina

Verbindingen

Ethernet.nl

Postbus 93464
2509 AL Den Haag
Zwartelaan 27
2271 BR Voorburg
T: 070 381 9218
F: 070 383 5168

© 1994 - 2021 Ethernet.nl