Chat with us, powered by LiveChat

DataWeb heeft aan ArcelorMittal Projects – onderdeel van ArcelorMittal, het grootste staalconcern ter wereld – een maatwerkoplossing geleverd tussen de locatie van ArcelorMittal Projects in Heijningen en Moerdijk.

Middels een DataWeb Ethernet-over-Radio VPN-oplossing in Heijningen is met een combinatie van Ethernet-technologie en verschillende SDSL-verbindingen een volledig gesloten koppelingen gerealiseerd, zonder tussenkomst van het internet. Hierbij wordt er aan de zijde Heijningen gebruik gemaakt van meerdere VLAN’s die in combinatie met SDSL het mogelijk maakt om verschillende gesloten en gescheiden circuits te creëren. De volledig gesloten VLAN’s ten behoeve van data-, VoIP- en internetverkeer zijn bovendien allen volledig onafhankelijk uitgevoerd met de geavanceerde back-upfaciliteit, DataWeb Redundantie genaamd. Hierdoor blijft ArcelorMittal Projects altijd online.

Over ArcelorMittal Projects
ArcelorMittal Projects’ bedrijfsdoelstelling is het leveren van complete stalen funderingsoplossingen aan klanten over de hele wereld. Om te kunnen beantwoorden aan de vereisten voor staalleveringen bij complexe projecten van de civiele bouwkunde en de funderingsmarkt, beschikt ArcelorMittal Projects over een uitgebreid internationaal netwerk van stockageplaatsen, fabricage- en productiefaciliteiten en verkoopkantoren.

In 2007 stelde ArcelorMittal Projects ongeveer 700 personen tewerk en leverde staaloplossingen aan klanten in 35 verschillende landen. Het leverde meer dan 1 miljoen ton staal en realiseerde een bedrijfsomzet van 900 miljoen euro. De hoofdzetel van ArcelorMittal Projects bevindt zich in Luxemburg.

ArcelorMittal Projects in Europa – Midden-Oosten – Afrika
Het centrale punt voor de levering van stalen funderingsoplossingen aan onze klanten is gevestigd in het Nederlandse Dintelmond, dicht bij de haven van Rotterdam. ArcelorMittal Projects beschikt er over een unieke productiefaciliteit voor spiraalgelaste buizen voor de funderingsmarkt, gelegen aan open water en toegankelijk voor schepen met grote diepgang. Met de mogelijkheid om buizen te maken tot 3000 mm diameter en 25 mm wanddikte, kan ArcelorMittal Projects, in samenwerking met ArcelorMittal Commercial RPS beantwoorden aan een brede waaier van vragen inzake funderingstoepassingen. Het bedrijf beschikt ook over verschillende constructiehallen waar het complete eindproducten kan fabriceren, zoals het aanlassen van sloten voor combipalen, het op lengte brengen van buizen, het maken van speciaalplanken, kokerpalen, MV-palen, enz. ArcelorMittal Projects heeft uitgebreide stocks van ArcelorMittal damplanken, stalen buizen en ander materiaal voor funderingstoepassingen.

Voor het uitwerken van geoptimaliseerde oplossingen biedt ArcelorMittal Projects technische ondersteuning zoals dimensionering van damwanden, het uitwerken van heiplannen, speciale adviezen, enz.

Over ArcelorMittal zelf
ArcelorMittal is het grootste staalconcern ter wereld, met 310.000 werknemers in meer dan 60 landen. Het bedrijf heeft de consolidatie van ’s werelds staalindustrie geleid en is vandaag de enige echte wereldwijde staalfabrikant.

ArcelorMittal is leider in alle belangrijke wereldmarkten, waaronder de automobielindustrie, de bouw, huishoud­toestellen en verpakking.

De groep is een voortrekker in onderzoek, ontwikkeling en technologie, heeft aanzienlijke voorraden grondstoffen en beschikt over uitgebreide distributienetwerken.

Haar industriële aanwezigheid in Europa, Azië, Africa en Amerika geeft de groep toegang tot alle belangrijke staal­markten. ArcelorMittal streeft naar het ontwikkelen van posities in de sterk groeiende Chinese en Indische markten.

ArcelorMittal realiseerde in 2007 een opbrengst van 105,2 miljard US-dollar met een productie van 116 miljoen ton ruw staal, wat ongeveer 10% bedraagt van de wereldwijde staalproductie.

ArcelorMittal is genoteerd op de beurzen van New York (MT), Amsterdam (MT), Parijs (MT), Brussel (MT), Luxembourg (MT) en op de Spaanse beurzen van Barcelona, Bilbao, Madrid en Valencia (MTS)

Ga naar overige referenties >>

Verbindingen

Ethernet.nl

Postbus 93464
2509 AL Den Haag
Zwartelaan 27
2271 BR Voorburg
T: 070 381 9218
F: 070 383 5168

© 1994 - 2024 Ethernet.nl