Chat with us, powered by LiveChat

Na eerder DataWeb Ethernet-over-Koper geleverd te hebben aan Cofely, voorheen AXIMA Services, in Alphen aan den Rijn – marktleider in de Benelux op het gebied van Beheer & Onderhoud, Energiebesparing en Facility Management – heeft DataWeb ditmaal een Ethernet-over-Glasvezel verbinding gerealiseerd.

Over Cofely en GDF SUEZ

Cofely maakt deel uit van GDF SUEZ Energy Services, dé Europese marktleider op het gebied van duurzame energie en milieuoplossingen. GDF SUEZ Energy Services telt 80.000 medewerkers en realiseerde in 2008 een omzet van 14 miljard euro. GDF SUEZ Energy Services is een bedrijfsonderdeel van GDF SUEZ, een van de grootste energieleveranciers van de wereld.

Duurzaamheid
Als wereldspeler op het gebied van energie is GDF SUEZ actief in elektriciteit, aardgas (up- en down-stream) en de gehele energieketen. Het bedrijf ontwikkelt activiteiten op het gebied van energie, energy services en milieu. Dat doen zij vanuit een groeimodel dat is gebaseerd op duurzame ontwikkeling. Op die wijze wil GDF SUEZ inspelen op duurzame energiebehoeften, klimaatveranderingen tegengaan en zo optimaal mogelijk gebruik maken van beschikbare resources.

Energy Efficiency
Onder de naam Cofely bieden wij onze klanten in Europa een unieke combinatie van deskundigheid op het gebied van Energy Efficiency en andere duurzame oplossingen: van ontwerp en installatie van lokale en vernieuwbare energieoplossingen tot het leveren van geïntegreerde services.

Ga naar overige referenties>>

Verbindingen

Ethernet.nl

Postbus 93464
2509 AL Den Haag
Zwartelaan 27
2271 BR Voorburg
T: 070 381 9218
F: 070 383 5168

© 1994 - 2023 Ethernet.nl