Chat with us, powered by LiveChat

DataWeb heeft voor Coolblue B.V. een Punt-Punt verbinding tussen Nederland en België gerealiseerd. Deze directe en betrouwbare verbinding wordt door Coolblue B.V. gebruikt om applicaties en gegevens uit te wisselen tussen de hoofdvestiging in Capelle a/d IJssel en haar nieuwe vestiging in Antwerpen.
 
Coolblue is op dit moment één van de snelst groeiende en meest toonaangevende internetbedrijven van Nederland. Het e-commerce platform van Coolblue bestaat uit zesentwintig gespecialiseerde webwinkels waarmee het bedrijf consumer goods in Nederland en België levert. Hieronder vallen eveneens de sites van branchegenoot Direqt, waarvan de bedrijfsactiviteiten in september 2005 werden overgenomen. In samenwerking met Hewlett-Packard werd in 2003 bovendien iPAQshop.nl gelanceerd, gevolgd door iPAQshop.be in 2005.
De webwinkels van Coolblue beschikken over het meest actuele en complete aanbod van onder meer consoles, PDA’s, digitale camera’s, smartphones en MP3-spelers en verkopen tevens alle bijbehorende accessoires. De volgende webwinkels vallen onder Coolblue: PDAshop.nl, smartphoneshop.nl, MP3shop.nl, digicamshop.nl, GPSshop.nl, memoryshop.nl, consoleshop.nl en telefoonshop.nl.

Ga naar nieuws over Coolblue B.V. bij Emerce.nl

Ga naar overige referenties >>

Verbindingen

Ethernet.nl

Postbus 93464
2509 AL Den Haag
Zwartelaan 27
2271 BR Voorburg
T: 070 381 9218
F: 070 383 5168

© 1994 - 2024 Ethernet.nl