Chat with us, powered by LiveChat

DataWeb heeft aan Crocs een nieuwe Ethernetverbinding geleverd, ditmaal eveneens een Ethernet-over-Koper verbinding voor de tweede locatie in Den Haag. Deze Ethernetoplossing is eveneens uitgevoerd met de geavanceerde fallback functionaliteit. Het voordeel van deze techniek is, dat mocht deze Ethernet-over-Koper toepassing onverhoopt uitvallen ondanks de zeer hoge beschikbaarheid van 99,9%, deze volledig automatisch overschakelt op de back-upverbinding. Zo blijft Crocs altijd online.

Over Crocs
In de zomer van 2002 begon het allemaal in Boulder Colorado, USA. George Boedecker, Scott Seamans en Duke Hanson besloten een heel bijzonder schoen op de markt te brengen. De schoen was ontwikkeld en geproduceerd door Foam Creations.

Na de eerste Crocs, een bootschoen met een Anti-slip en Non-marking outsole werd in november 2002 op de Florida Boat Show het ‘beach’ model geintroduceerd. Iedereen was direct enthousiast en binnen twee dagen was er geen enkel paar meer te krijgen: totaal uitverkocht. Vanaf dat moment was er geen houden meer aan. De populariteit van Crocs was ‘booming’. De verkopen bereikten een ongekende hoogte. Sinds 2003 wordt Crocs dan ook door velen als een stijl en comfort icoon gezien.

Doelstelling van Crocs is uiterst betaalbare comfortabele schoenen te ontwerpen en te produceren. De voordelen van Crocs: een antislipzool, een opvallende moderne styling en brede functionaliteit. Deze zullen de komende jaren blijven, sterker nog: verbeterd worden! Vanzelfsprekend zal de stijl worden aangepast aan de laatste trends.

Ga naar overige referenties >>

Verbindingen

Ethernet.nl

Postbus 93464
2509 AL Den Haag
Zwartelaan 27
2271 BR Voorburg
T: 070 381 9218
F: 070 383 5168

© 1994 - 2024 Ethernet.nl