Chat with us, powered by LiveChat

DataWeb heeft aan De Klok Logistics een DataWeb VPN-maatwerkoplossing geleverd. Hiervoor werd op de hoofdlocatie een DataWeb Ethernet-over-Glasvezel verbinding gerealiseerd. DataWeb koppelt hiermee eveneens vier DataWeb SDSL-verbindingen (twee in Nederland en twee in België) tot één volledig gesloten netwerk, zonder tussenkomst van het internet. Bovendien werd op de hoofdlocatie meerdere VLAN’s gecreëerd. Hiervoor is de glasvezel middels speciale apparatuur onderverdeeld in twee gescheiden VLAN’s, te weten: één VLAN voor het volledig gesloten dataverkeer met de verschillende vestigingen en één VLAN voor het internetverkeer.

De voornaamste reden van De Klok Logistics om voor DataWeb te kiezen is het feit dat DataWeb als onafhankelijke aanbieder op elke locatie de meest gunstige verbinding kan leveren, van welke carrier dan ook, waardoor het altijd de beste oplossing op maat voor handen heeft. Daarbij is DataWeb in staat om verschillende soorten verbindingen, dat wil zeggen: Ethernet-over-Glasvezel, Ethernet-over-Koper en DSL, van verschillende onderliggende carriers te koppelen tot één gesloten DataWeb VPN-oplossing. De Klok Logistics heeft hiermee het bijkomende voordeel van één leverancier, één aanspreekpunt en één factuur voor al haar internetdiensten.

Over De Klok Logistics
In 60 jaar is De Klok uitgegroeid tot een bedrijf met vijf strategische vestigingen, 400 medewerkers en een omzet van zo’n 30 miljoen euro. De Klok bezorgt dagelijks méér dan 12.000 zendingen bij voornamelijk zakelijke eindgebruikers, zoals detaillisten en kantoororganisaties. De Klok beschikt dan ook over ruim 200 distributiewagens en 35.000 vierkante meter geconditioneerde magazijnruimte.

De Klok werkt met een flexibel en compleet logistiek systeem dat een opmerkelijk hoge graad van automatisering kent. Zo hanteert De Klok de unieke, in eigen huis ontwikkelde DEKL software en een Automatisch Plan Systeem.

Ga naar overige referenties >>

Verbindingen

Ethernet.nl

Postbus 93464
2509 AL Den Haag
Zwartelaan 27
2271 BR Voorburg
T: 070 381 9218
F: 070 383 5168

© 1994 - 2024 Ethernet.nl