Chat with us, powered by LiveChat

DataWeb heeft op het hoofdkantoor van Nilfisk-Advance B.V. in Almere, de wereldwijd leidende producent van professionele reinigingsmachines, een Ethernet-over-Koper verbinding geleverd. Deze snelle en betrouwbare DataWeb Ethernet Internet oplossing gebruiken zij voor allerlei internettoepassingen.

Over Nilfisk-Advance B.V.:
Dankzij de bijna honderd jaar lange ervaring met het ontwikkelen van professionele schoonmaakmachines is Nilfisk-Advance uitgegroeid tot een specialist op het gebied van schoonmaken. De kennis van industriële reinigingsprocessen is duidelijk aanwezig in elk product dat zij op de markt brengen. Kwaliteit, betrouwbaarheid, gebruikersvriendelijkheid en duurzaamheid – maar bovenal grote schoonmaakkracht zijn de kenmerken van alle Nilfisk apparatuur.

Nilfisk-Advance voert diverse productlijnen, waaronder stof- en waterzuigers, commerciële stofzuigers, schrob-/zuigmachines, veegmachines, tapijtreinigers en stofzuigers voor huishoudelijk gebruik. In Nederland heeft Nilfisk-Advance de markt onderverdeeld in 4 segmenten te weten: Industrie, Schoonmaakbedrijven, Institutioneel en Consumenten (huishoudens). De ontwikkeling en productie van apparatuur vindt plaats in eigen fabrieken in Denemarken, Duitsland en Amerika.

Wereldwijd heeft Nilfisk-Advance verkoop- en serviceorganisaties (dochtermaatschappijen) in 21 landen en agenten en importeurs over de gehele wereld. Onder de Nilfisk-Advance paraplu leveren zij sterke merknamen als Nilfisk en Advance.

Nilfisk-Advance B.V. is een 100% dochteronderneming van het Deense Nilfisk-Advance A/S.

Ga naar overige referenties>>

Verbindingen

Ethernet.nl

Postbus 93464
2509 AL Den Haag
Zwartelaan 27
2271 BR Voorburg
T: 070 381 9218
F: 070 383 5168

© 1994 - 2024 Ethernet.nl