Chat with us, powered by LiveChat

O’Neill Europe

DataWeb heeft een Ethernet-over-Glasvezel verbinding geleverd bij O’Neill Europe in Warmond.

Deze Ethernet-over-Glasvezel verbinding, met symmetrische snelheden van 50 Mbit/s, voorziet O’Neill van een snelle en betrouwbare verbinding met het internet voor al haar kantoren in Europa. Daarnaast heeft DataWeb eveneens een 10 Mbit/s Ethernet-over-Glasvezel verbinding geleverd ten behoeve van Redundantie.

Hieronder treft u een aantal foto’s van de realisatie van de glasvezelverbinding ten behoeve van O’Neill Europe in Warmond:


Zijaanzicht van de zogenoemde horizontaal gestuurde grondboring, oftewel Horizontal Directional Drilling (H.D.D.),
onder de weg door


Vooraanzicht van de H.D.D. onder de weg door


De glasvezel wordt het pand binnengevoerd


Meting van de glasvezelkabel

Naast de hierboven beschreven Ethernet-over-Glasvezel verbinding in Warmond, heeft DataWeb voor de O’Neill vestiging op het bedrijventerrein Roomburg in Leiden een Ethernet-over-Koper verbinding geleverd. Op dit bedrijventerrein kampt men met een lage beschikbaarheid van DSL. De reden hiervan is de grote afstand tot de wijkcentrale. DataWeb Ethernet is minder afhankelijk van de afstand tot de wijkcentrale en maakt hierdoor hogere bandbreedtes mogelijk.

Het Amerikaanse O’Neill, Europa’s grootste fabrikant van wet- en drysuits, sportkleding en accessoires, heeft haar Europese hoofdkantoor in Warmond gevestigd. O’Neill werd in 1950, in San Francisco, opgericht door Jack O’Neill.

Ga naar overige referenties >>

Verbindingen

Ethernet.nl

Postbus 93464
2509 AL Den Haag
Zwartelaan 27
2271 BR Voorburg
T: 070 381 9218
F: 070 383 5168

© 1994 - 2024 Ethernet.nl