Chat with us, powered by LiveChat

DataWeb heeft voor Rabo Mobiel, de bank op het mobieltje, een 100 Mbit/s glasvezelverbinding gerealiseerd. Deze Ethernet-over-Glasvezel verbinding, met symmetrische snelheden, voorziet Rabo Mobiel B.V. van een snelle en betrouwbare verbinding met het internet ten behoeve van haar bedrijfsactiviteiten.

Rabo Mobiel
Rabobank introduceerde onlangs Rabo Mobiel, de bank op het mobieltje. Bovendien kan hiermee ook nog eens gebeld en gesms’t worden tegen zeer scherpe tarieven.

De bank in uw broekzak
Waarom zou een mobiele telefoon alleen gebruikt moeten worden om mee te bellen? Rabo Mobiel, de primeur van de Rabobank, maakt het mogelijk om mobiel allerlei bankzaken te regelen en is binnenkort ook te gebruiken als ‘digitale portemonnee’.
Met Rabo Mobiel komt de Rabobank als eerste bank in Europa met mobielbankieren en voordelig bellen in één. De nieuwe dienst past in de verschuiving van ‘naar de bank gaan tijdens openingsuren’ naar ‘de bank altijd en overal beschikbaar’. Daarnaast biedt de Rabobank haar klanten een aantrekkelijk en transparant beltarief. De bank werkt samen met het multimediabedrijf Talpa en telecomprovider Orange.

Over de Rabobank Groep
De Rabobank Groep is eind negentiende eeuw begonnen als een verzameling van kleine boerenleenbanken. De coöperatieve structuur en de lokale verbondenheid zijn al die jaren de belangrijkste kenmerken gebleven.
Samenwerken, dat is een rode draad door de geschiedenis van de coöperatieve Rabobank: mensen die samenwerken, banken die hun krachten bundelen en gespecialiseerde bedrijfsonderdelen die hun kennis samenbrengen. De specifieke betekenis van de coöperatieve structuur is dat de groep het als haar eerste en belangrijkste taak ziet de belangen van haar klanten te dienen.

Ga naar overige referenties >>

Verbindingen

Ethernet.nl

Postbus 93464
2509 AL Den Haag
Zwartelaan 27
2271 BR Voorburg
T: 070 381 9218
F: 070 383 5168

© 1994 - 2024 Ethernet.nl