Chat with us, powered by LiveChat

DataWeb heeft bij RTV Noord-Holland een Ethernet-over-Koper verbinding gerealiseerd ten behoeve van de vestiging in Alkmaar. Deze snelle en betrouwbare DataWeb Ethernet Internet oplossing gebruikt RTV Noord-Holland voor diverse internetapplicaties.

Over RTV Noord-Holland
RTV Noord-Holland is de publieke regionale omroep voor de gelijknamige provincie. Bij de programmering ligt de nadruk op informatieve en culturele programma’s, waarmee de inwoners van de provincie op de hoogte worden gebracht van het wel en wee in Noord-Holland. Radio Noord-Holland is bovendien de officiële rampenzender van de provincie.

Naast de radioprogramma’s – die al sinds 1 januari 1989 worden uitgezonden – is RTV Noord-Holland op 3 januari 2000 ook met televisie uitzendingen gestart. Voor zowel de radio- als de televisie-uitzendingen wordt gebruik gemaakt van twee studio’s: de hoofdstudio in Amsterdam en een editiestudio in Alkmaar.

Naast de radio- en televisie-uitzendingen verzorgt de omroep Teletekst-pagina’s en heeft de omroep een internetsite, waar naast het laatste nieuws ook programma-informatie te vinden is over de radio- en televisie-uitzendingen. Ook zijn radio en televisie via internet te beluisteren en te bekijken.

Ga naar overige referenties>>

Verbindingen

Ethernet.nl

Postbus 93464
2509 AL Den Haag
Zwartelaan 27
2271 BR Voorburg
T: 070 381 9218
F: 070 383 5168

© 1994 - 2023 Ethernet.nl