Chat with us, powered by LiveChat

DataWeb heeft aan de Staatsloterij glasvezel geleverd. Deze Ethernet-over-Glasvezel-verbinding met symmetrische snelheden voorziet de Staatsloterij van een snelle en betrouwbare verbinding met het internet.

Deze Ethernet Internet-oplossing is eveneens uitgevoerd met de geavanceerde back-upfunctionaliteit, DataWeb Redundantie genaamd. Het voordeel van deze back-upverbinding is, dat mocht de Ethernet-verbinding onverhoopt uitvallen (ondanks de zeer hoge beschikbaarheid van 99,9%), deze direct volledig automatisch overschakelt op de back-upverbinding met behoud van de vaste IP-adressen. Op deze manier blijft de Staatsloterij altijd online.

Over de Staatsloterij
De Staatsloterij is dé prijzenloterij van Nederland. Dankzij het ongeëvenaard hoge uitkeringspercentage – in 2008 wordt ruim 67% van de totale inleg als prijzengeld uitgekeerd – biedt de Staatsloterij het grootste prijzenpakket, de hoogste prijzen en de hoogste winkans. Onder het motto ‘wat je ziet is wat je wint’, worden alle prijzen, met uitzondering van de Jackpot, uit alle verkochte loten getrokken en belastingvrij aan de winnaars uitgekeerd. Staatsloterij-deelnemers maken iedere maand kans op een prijzenpot van ten minste 31 miljoen euro. De trekking van de Staatsloterij vindt altijd op de 10e van de maand plaats. Met de jaarlijkse Koninginnedagtrekking en Oudejaarstrekking organiseert de Nederlandse Staatsloterij in 2008 14 trekkingen.

Ga naar overige referenties >>

Verbindingen

Ethernet.nl

Postbus 93464
2509 AL Den Haag
Zwartelaan 27
2271 BR Voorburg
T: 070 381 9218
F: 070 383 5168

© 1994 - 2024 Ethernet.nl