Chat with us, powered by LiveChat

DataWeb heeft aan Vemedia, producent en distributeur van zelfzorg-geneesmiddelen, gezondheidsproducten en ongediertebestrijdingsmiddelen, glasvezel geleverd. Deze Ethernet-over-Glasvezel-verbinding met symmetrische snelheden voorziet Vemedia van een snelle en betrouwbare verbinding met het internet.

Over Vemedia
Vemedia B.V. werd opgericht op 19 april 1961 door Philips Duphar en Gist Brocades als bedrijf met activiteiten op veterinair gebied.

Op 1 november 1983 heeft Solvay Pharmaceuticals B.V. zijn activiteiten op het gebied van zelfzorg- geneesmiddelen (OTC producten), gezondheids- producten en ongediertebestrijdingsmiddelen hierin ondergebracht, nadat ze deze activiteit had overgenomen van Duphar en Kalichemie.

Op 16 september 2002 verkocht Solvay Pharmaceuticals B.V. het bedrijf aan Vemedia Pharma.

Vemedia heeft per 14 december 2006 het Nederlandse bedrijf Distributie Care B.V. overgenomen. Distributie Care B.V., ontstaan in 1991, is een verkoop- en marketingorganisatie van merken in de voedingssupplementenmarkt. Het assortiment bestaat uit merken die elk een significant marktaandeel hebben of marktleider zijn in hun categorie. Distributie Care B.V. heeft bekende merken zoals o.a. Melatomatine, Glucon Combi, Omega Combi, Prosta Totaal en Garlic Vitaal in portfolio.

Op dit moment behoort Vemedia tot de top drie van bedrijven op het gebied van zelfzorg- geneesmiddelen, gezondheidsproducten en ongediertebestrijdingsmiddelen. Het productfolio is een mix van eigen merken en merken van diverse nationaal en internationaal gerenommeerde pharmaceutische bedrijven.

Naast de eigen producten zoals Dagravit, Valdispert, Rhino, Roxasect, Evasin, LacPure, Witte Kruis en Totaforte brengt Vemedia producten van derden op de markt, zoals: Fluimucil, Norit, Otalgan, Dentinox, BeCOOL, Agiolax, Echinacin, Duphalac en Autan.

Ga naar overige referenties >>

Verbindingen

Ethernet.nl

Postbus 93464
2509 AL Den Haag
Zwartelaan 27
2271 BR Voorburg
T: 070 381 9218
F: 070 383 5168

© 1994 - 2024 Ethernet.nl