Chat with us, powered by LiveChat

DataWeb heeft aan Vreugdenhil een DataWeb IP-VPN-maatwerkoplossing geleverd. Hiervoor werd op de hoofdlocatie in Voorthuizen een DataWeb Ethernet-over-Glasvezel verbinding gerealiseerd. DataWeb koppelt hieraan eveneens twee andere glasvezelverbindingen in Barneveld en Gorinchem, maar ook een SDSL-oplossing in Scharsterbrug, tot één volledig gesloten netwerk zonder tussenkomst van het internet. Bovendien werd op de hoofdlocatie in Voorthuizen meerdere VLAN’s gecreëerd, te weten: een VLAN voor het volledig gesloten dataverkeer met de verschillende vestigingen en een VLAN voor het internetverkeer.

De voornaamste reden van Vreugdenhil om voor DataWeb te kiezen is het feit dat DataWeb als onafhankelijke aanbieder op elke locatie de meest gunstige verbinding kan leveren van welke carrier dan ook, waardoor het altijd de beste oplossing op maat voor handen heeft. Daarbij is DataWeb in staat om verschillende soorten verbindingen, dat wil zeggen: Ethernet-over-Glasvezel, Ethernet-over-Koper en DSL, van verschillende onderliggende carriers te koppelen tot één gesloten DataWeb IP-VPN-oplossing. Vreugdenhil heeft hiermee het bijkomende voordeel van één leverancier, één aanspreekpunt en één factuur voor al haar internet-/datadiensten.

Over Vreugdenhil
Vreugdenhil behoort sinds een aantal decennia tot de belangrijkste internationale aanbieders van gesproeidroogde zuivelproducten en op zuivel gebaseerde specialiteiten voor de levensmiddelenindustrie. Wereldwijd levert Vreugdenhil kwalitatief hoogwaardige melkpoeders en specialiteiten aan onder meer de zuivel-, de chocolade-, de ijs- en de bakkerij-industrie. Onlangs is het aanbod van Vreugdenhil uitgebreid met productie van instant melkpoederproducten in consumentenverpakking.

Ga naar overige referenties >>

Verbindingen

Ethernet.nl

Postbus 93464
2509 AL Den Haag
Zwartelaan 27
2271 BR Voorburg
T: 070 381 9218
F: 070 383 5168

© 1994 - 2024 Ethernet.nl