Chat with us, powered by LiveChat

DataWeb heeft bij Welkom, onderdeel van de woningcorperatie De Friese Greiden Groep, een Ethernet-over-Glasvezel verbinding opgeleverd ten behoeve van het hoofdkantoor te Bolsward. Deze Ethernetverbinding met gegarandeerde en symmetrische snelheden gebruikt Welkom voor het gesloten netwerk met de overige vestigingen, inclusief de toegang tot het internet.

Over Welkom
Welkom, onderdeel van de woningcorperatie De Friese Greiden Groep, is een proactieve en slagvaardige corporatie voor het platteland, die de ambitie heeft om dorpen leefbaar te houden met een breed pakket aan producten en diensten.
 
Met 100.000 klanten is De Friese Greiden Groep een belangrijke speler in de woningmarkt in de huur- en koopsector. De Friese Greiden Groep is een klantgerichte organisatie, die klanten meer keuze-vrijheid biedt in producten en diensten onder de naam Welkom

Met ruim 100 gemotiveerde medewerkers werkt De Friese Greiden Groep aan het succes van de organisatie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Bolsward. Het is een organisatie met korte lijnen. Naast het hoofdkantoor hebben ze drie Welkomwinkels, waar klantadviseurs de klanten persoonlijk te woord staan. Deze winkels bevinden zich in Bolsward, Gorredijk en Grou.

Hieronder treft u een aantal foto’s van de realisatie van de glasvezelverbinding:


Voorbereidingen graafwerkzaamheden in het centrum


Precisieboring onder de provenciale weg en het fietspad


Gegraven geul vanaf de provenciale weg naar de ingang van het bedrijfsterrein


Het graven van de geul op het bedrijfsterrein


Afmontage Ethernet-apparatuur en patchkast op de klantlocatie.

Ga naar overige referenties>>

Verbindingen

Ethernet.nl

Postbus 93464
2509 AL Den Haag
Zwartelaan 27
2271 BR Voorburg
T: 070 381 9218
F: 070 383 5168

© 1994 - 2024 Ethernet.nl